Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1
Δύο πολύτιμους βαθμούς πέταξε ο Ολυμπιακός που βλέπει ακόμη μία φορά το πρωτάθλημα να απομακρύνεται! Οι «ερυθρόλευκοι» πλήρωσαν το γεγονός ότι... έκατσαν μετά το γκολ που πέτυχαν με τον Τοροσίδη και ο Μπούντιμιρ έκανε το 1-1! Εντυπωσιακός ο Εργοτέλης που ήταν πολύ διαβασμένος.Ούτε φέτος κατάφερε να κερδίσει ο Ολυμπιακός στην Κρήτη, που γίνεται ο κακός του δαίμονας!
Με την ψυχολογία στα ύψη από το -3 και κεκτημένη ταχύτητα από το διπλό στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός ήθελε να μπει στο Παγκρήτιο δυνατά. Αλλωστε το γεγονός να φύγει από μία δυνατή έδρα, όπου πέρυσι είχε στραβοπατήσει και να περιμένει δώρο του... Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ήταν το μεγάλο κίνητρο.
Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς δεν άλλαξε και πολλά από την ομάδα που πήρε το διπλό κόντρα στον Αστέρα. Οι διαφορές με τον αγώνα της Τρίπολης ήταν η απουσία του Ραούλ Μπράβο, λόγω καρτών και του Μαρέσκα. Τη θέση τους πήραν οι Μέλμπεργκ και Λεονάρντο. Ο Βραζιλιανός έπαιξε ως αριστερός μπακ και ο Ζεβλάκοφ δεξιά, ενώ ο Τοροσίδης κινήθηκε στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: