Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

«ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΜΑΧΗ» ΓΑ


ΕΡΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ – ΕΟΡΔΑΙΑΣ: «ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΜΑΧΗ» ΓΑ



ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ – ΕΟΡΔΑΙΑΣ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1957
ΤΜΗΜΑ Γ.Σ.Ε.Ε.
Αγίας Τριάδας 27 Τ.Κ. 50200 Τηλ. 2463053712-13 fax 463055190


24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ


Οι εκβιαστικές συμπεριφορές των Νεοφιλελεύθερων πολιτικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κερδοσκόπων των Αγορών μας αναγκάζουν να βγούμε για ακόμα μία φορά στους δρόμους.
Τα δυσβάστακτα τοκογλυφικά βάρη που επιβάλλουν στην ελληνική οικονομία με δραματικές επιπτώσεις στους εργαζόμενους και την κοινωνία αποδεικνύουν ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν λειτουργεί ως Ένωση πολιτών και κρατών αλλά τραπεζιτών και αγορών.
Η εξαγγελία για την αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης καταργεί διεκδικήσεις που κατακτήθηκαν μέσα από αγώνες και αποτελεί ένα άδικο και αναποτελεσματικό μέτρο το οποίο δεν ενισχύει την βιωσιμότητα του Ασφαλιστικού συστήματος.
Ειδικότερα για την περιοχή μας απαιτούμε την άμεση πρόσληψη των επιτυχόντων του τελευταίου διαγωνισμού της ΔΕΗ, καθώς και την προκήρυξη νέων θέσεων με βάση τις ανάγκες της επιχείρησης, δεδομένου ότι η ΔΕΗ βρίσκεται σήμερα σε τραγική κατάσταση λόγω έλλειψης ανθρωπίνου δυναμικού.
Το Εργατικό Κέντρο Πτολ/δας συμμετέχει ενεργά και μαχητικά στη μεγάλη Γενική Απεργία που έχει προκηρύξει η ΓΣΕΕ την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου και καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους στην συγκέντρωση του
στην Κεντρική Πλατεία της πόλης μας στις 10:00 π.μ.
10:30 κεντρική ομιλία από τον συνάδελφο Σπυριδωνίδη Ιωάννη (Πρόεδρο σωματείου Οικοδόμων).

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

24 Φεβρουαρίου και πάλι στους δρόμους!


Από Το Γραφείο Τύπου
Του Εργατικού Κέντρου Πτολ/δας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: