Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΗΜΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΗΜΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Παγκόσμια ημέρα για τη γυναίκα. Ημέρα γιορτής, προβληματισμού, αναθεωρήσεων, σχεδιασμού. Ημέρα που θεσμοθετήθηκε για να αναδείξει το ρόλο των γυναικών στη διαμόρφωση της παγκόσμιας ιστορίας και για να υπενθυμίζει πως ασχέτως των όσων βημάτων έχουν ήδη γίνει προς την κατεύθυνση της ισότητας των δύο φύλων, ίσως να είναι πολλά περισσότερα αυτά που θα πρέπει να γίνουν στο μέλλον.

Ο Σπάρτακος και οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ τιμούν τη γυναίκα κάθε ημέρα, γιατί οι αγώνες της και η παρουσία της είναι καθημερινή, καθοριστική και καταλυτική. Ειδική τιμή αποδίδουμε όμως για όλες τις γυναίκες στις 8 Μαρτίου.

Διαχρονικά ισχυριζόμαστε ότι στις 8 Μαρτίου, σε καμία περίπτωση δεν ενισχύουμε τον επετειακό χαρακτήρα της ημέρας, αλλά δίνουμε έμφαση στους αγώνες της που σε τελική ανάλυση μας αφορούν όλους ως μέλη του κοινωνικού συνόλου.

Τιμούμε τον αγώνα και την προσπάθεια που κάνουν όλες οι γυναίκες για να μεγαλώσουν, παράλληλα με όλα τα υπόλοιπα πράγματα, τα παιδιά μας σε έναν καλύτερο κόσμο. Έναν κόσμο που θα φέρει τα ευγενή χαρακτηριστικά της γυναικείας φύσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: